|  | 

Esther

Long time no see

ow ow ow wat heb ik toch lang niks meer gedaan aan mijn website. Niet dat ik stilgezeten heb, ik ben zwanger geworden en mocht op 15 augustus 2017 onze zoon in deze wereld verwelkomen. Ook kreeg ik een vast contract en een duo-partner op de school waar ik al heel lang vervang. Allemaal heel leuk, maar het doet wel een aanslag op je vrije tijd. ūüėČ

Toen mijn moeder laatst vroeg of ik nog wat met mijn website wilde doen, begon het weer te kriebelen. Ja ik wil wat doen met mijn website! Ik wil heel graag mensen helpen hun eigen creativiteit te vinden. Maar ik ben zelf nog zo hard op zoek naar wat ik wil, goed kan en het meeste plezier aan beleef. Is het dan wel zo verstandig om dat wat je maakt te delen met de wereld? Misschien niet, ik zal niet veel verkopen van alle uitprobeersels die mislukken. Maar aan de andere kant kan ik wel laten zien dat als je je eigen creativiteit wil gaan stimuleren en verbeteren, er dingen niet altijd gaan zoals je wil en je daarvan leert.

photo_2018-03-05_11-14-58

Op dit moment ben ik bezig in een Lets Sketch Started boekje. Een project dat je op de paperpassionbeurs kon vinden waarbij je voor jezelf een boekje vult met dat wat jij wil. Je kiest een thema en binnen dat thema probeer je een heel boekje te vullen. Makkelijk dacht ik, dat wil ik wel erbij doen. Maar zo makkelijk was het dus niet.

Begin Mei moet het boekje op de post, maar ik heb nog maar 2 pagina’s waar ik tevreden over ben:

photo_2018-03-05_11-15-10 photo_2018-03-05_11-15-13 photo_2018-03-05_11-15-01 (En de buitenkant; die was wel makkelijk XD )

En nu de pagina’s waar ik minder of niet tevreden over ben, in de volgorde dat ze in het boekje zitten. Je zult zien dat ik sommige niet afgemaakt heb, of zelfs amper begonnen…… Hopelijk komt de inspiratie voor deze pagina’s nog voor de tijd voorbij is.

photo_2018-03-05_11-15-03 photo_2018-03-05_11-15-06 photo_2018-03-05_11-15-08

Zoals je ziet is het thema van mijn boekje paars. Ik houd van deze kleur, maar vind het moeilijk om hem leuk te gebruiken zonder dat het heel overheersend of zoetsappig wordt. Mijn nichtje kan heel goed schilderen en tekenen en heeft een voorliefde voor blauw. Ik vind dat ook een hele mooie kleur maar wil heel graag orgineel zijn. Dat maakt het heel moeilijk om te oefenen. De drempel wordt hoog als je ergens aan wil beginnen maar bang bent om niet orgineel genoeg te zijn.  Eigenlijk moet ik van het idee af dat ik alles zelf moet verzinnen. Maar ow wat is dat lastig! Ik ga mijn best doen om mijn boekje op tijd gevuld te krijgen en op te sturen. Heb je een idee voor een pagina? Stuur me dan een berichtje, wie weet kun je me over de drempel heen helpen!

Esther

Gerelateerde Posts

 • Byzantijnse Chainmail Sieraden

  Byzantijnse Chainmail Sieraden

  Deze sieraden set heeft een elegante maar toch wat robuuste uitstraling. Ze zijn gemaakt van blauw en zilver gekleurde aluminium ringetjes, volgens het Byzantijnse patroon. Prachtig om zelf te dragen, maar natuurlijk ook heel leuk om iemand anders cadeau te doen. Liever een ander kleurtje of een andere maat? Neem even contact op via het formulier voor

 • Decoratie schoentjes

  Decoratie schoentjes

  Deze kleine schattige schoentjes zijn heel leuk om ergens neer te zetten als decoratie. Met liefde gehaakt en 100% acryl. Ook leuk als cadeau voor iemand anders! Liever een ander kleurtje? Neem even contact op via het formulier voor meer informatie.

 • Newborn kadosetje

  Newborn kadosetje

  Dit superleuke newborn cadeauset bestaat uit een schattig paar schoentjes met bijpassend mutsje. Met liefde gehaakt en 100% acryl. Leuk als cadeau of voor uw eigen schoonheid! Liever een ander kleurtje of een grotere maat? Neem even contact op via het formulier voor meer informatie.

 • Esther

  Esther

  Hey! Wat leuk dat je even op onze site kijkt. Ik ben Esther, in het dagelijkse leven ben ik moeder van Deborah en Job en sta ik 3 dagen voor de klas. Alle vrije tijd die ik heb besteed ik graag aan creatieve dingen. Het geeft mij een energyboost als ik iets nieuws maak. Dit kan

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Email *

Website