|  | 

Esther

Newborn kadosetje

haakrozeschoen
Dit superleuke newborn cadeauset bestaat uit een schattig paar schoentjes met bijpassend mutsje.
Met liefde gehaakt en 100% acryl.
Leuk als cadeau of voor uw eigen schoonheid!
Liever een ander kleurtje of een grotere maat?
Neem even contact op via het formulier voor meer informatie.

Gerelateerde Posts

 • Byzantijnse Chainmail Sieraden

  Byzantijnse Chainmail Sieraden

  Deze sieraden set heeft een elegante maar toch wat robuuste uitstraling. Ze zijn gemaakt van blauw en zilver gekleurde aluminium ringetjes, volgens het Byzantijnse patroon. Prachtig om zelf te dragen, maar natuurlijk ook heel leuk om iemand anders cadeau te doen. Liever een ander kleurtje of een andere maat? Neem even contact op via het formulier voor

 • Decoratie schoentjes

  Decoratie schoentjes

  Deze kleine schattige schoentjes zijn heel leuk om ergens neer te zetten als decoratie. Met liefde gehaakt en 100% acryl. Ook leuk als cadeau voor iemand anders! Liever een ander kleurtje? Neem even contact op via het formulier voor meer informatie.

 • Esther

  Esther

  Hey! Wat leuk dat je even op onze site kijkt. Ik ben Esther, de oudste dochter van Willy, Moeder van Deborah en ik heb 3 zusjes en 2 broertjes waarvan een aantal ook meedoen aan CreaQueens. In ons gezin hebben we altijd veel creatieve dingen gemaakt. In de loop van de tijd is het idee

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Email *

Website