|  | 

Esther

Newborn kadosetje

haakrozeschoen
Dit superleuke newborn cadeauset bestaat uit een schattig paar schoentjes met bijpassend mutsje.
Met liefde gehaakt en 100% acryl.
Leuk als cadeau of voor uw eigen schoonheid!
Liever een ander kleurtje of een grotere maat?
Neem even contact op via het formulier voor meer informatie.

Gerelateerde Posts

 • Long time no see

  ow ow ow wat heb ik toch lang niks meer gedaan aan mijn website. Niet dat ik stilgezeten heb, ik ben zwanger geworden en mocht op 15 augustus 2017 onze zoon in deze wereld verwelkomen. Ook kreeg ik een vast contract en een duo-partner op de school waar ik al heel lang vervang. Allemaal heel

 • Byzantijnse Chainmail Sieraden

  Byzantijnse Chainmail Sieraden

  Deze sieraden set heeft een elegante maar toch wat robuuste uitstraling. Ze zijn gemaakt van blauw en zilver gekleurde aluminium ringetjes, volgens het Byzantijnse patroon. Prachtig om zelf te dragen, maar natuurlijk ook heel leuk om iemand anders cadeau te doen. Liever een ander kleurtje of een andere maat? Neem even contact op via het formulier voor

 • Decoratie schoentjes

  Decoratie schoentjes

  Deze kleine schattige schoentjes zijn heel leuk om ergens neer te zetten als decoratie. Met liefde gehaakt en 100% acryl. Ook leuk als cadeau voor iemand anders! Liever een ander kleurtje? Neem even contact op via het formulier voor meer informatie.

 • Esther

  Esther

  Hey! Wat leuk dat je even op onze site kijkt. Ik ben Esther, in het dagelijkse leven ben ik moeder van Deborah en Job en sta ik 3 dagen voor de klas. Alle vrije tijd die ik heb besteed ik graag aan creatieve dingen. Het geeft mij een energyboost als ik iets nieuws maak. Dit kan

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Email *

Website