|  | 

Maanlichtje

Maanlichtje

Hoihoi~ kleine-logo

Ik ben maanlichtje. Ik ben een dochter/zus(je) van de andere creaqueens.
Ik hou ervan om leuke unieke dingen te maken.
Wat ik toch het meeste doe is foto’s maken, photoshoppen, maar wat ik ook heel leuk vind is naaien met de hand (bijvoorbeeld knuffels) meubels pimpen, chainmail stuff maken en gewoon wat random dingen maken voor bepaalde seizoenen. (vaak toch wel kerstdecoratie of paasdecoratie)

Hou mijn posts in de gaten voor leuke foto’s van mijn projectjes. Als je op mijn naam klikt zul je al mijn posts te zien krijgen.

Toodles~

Gerelateerde Posts

  • Sokschaap

    Sokschaap

          Een sokschaap, een schaap gemaakt uit 2 sokken! Ik kwam op facebook een enorm leuke tutorial tegen voor het maken van een sokschaap. Klik hier voor de tutorial (in het engels) Natuurlijk wou ik dit zelf uitproberen en dit is het resultaat, een leuke schattige zachte knuffel!      

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Email *

Website