|  | 

Esther

Esther

estherHey!

Wat leuk dat je even op onze site kijkt. Ik ben Esther, in het dagelijkse leven ben ik moeder van Deborah en Job en sta ik 3 dagen voor de klas.

Alle vrije tijd die ik heb besteed ik graag aan creatieve dingen. Het geeft mij een energyboost als ik iets nieuws maak. Dit kan van alles zijn; van het haken van een knuffeltje tot het zagen van houten letters. Ik probeer graag nieuwe technieken uit en deel wat ik heb ontdekt graag met anderen. Mijn familie wordt soms een beetje gek van mij 😉 al zijn er een paar die net zo hard mee doen!

In de loop van de tijd is het idee ontstaan om onze talenten niet alleen voor onszelf te gebruiken maar ook te delen met anderen. Deze website is het begin. Ooit wil ik graag een huis met een ‘She-shack’ in de tuin waar ik andere mensen kan leren hoe je je eigen creativiteit aanspreekt, verbetert en/of deelt. Maar voor nu is er deze website.

Je kunt hier handmade cadeautjes  kopen, iemand vragen om een handmade cadeautje voor je te maken in jouw gewenste kleur, of zelfs iemand vragen om samen voor (of met) jou aan de slag te gaan met jouw design. Je kunt vragen stellen over hoe je iets maakt en lezen over projecten waar we mee bezig zijn.

Niet elke CreaQueen is overal goed in, ieder heeft zijn eigen talenten en voorkeuren voor materiaal, werkwijze of techniek. Mijn voorkeur gaat op dit moment uit naar haken, mixed media en houtbewerken. Maar je zult ook zeker andere dingen zien die ik heb gemaakt. Wil je graag wat meer weten over waar ik mee bezig ben? Via mijn naam kun je alle posts vinden die ik de laatste tijd heb gemaakt.

Gerelateerde Posts

 • Long time no see

  ow ow ow wat heb ik toch lang niks meer gedaan aan mijn website. Niet dat ik stilgezeten heb, ik ben zwanger geworden en mocht op 15 augustus 2017 onze zoon in deze wereld verwelkomen. Ook kreeg ik een vast contract en een duo-partner op de school waar ik al heel lang vervang. Allemaal heel

 • Byzantijnse Chainmail Sieraden

  Byzantijnse Chainmail Sieraden

  Deze sieraden set heeft een elegante maar toch wat robuuste uitstraling. Ze zijn gemaakt van blauw en zilver gekleurde aluminium ringetjes, volgens het Byzantijnse patroon. Prachtig om zelf te dragen, maar natuurlijk ook heel leuk om iemand anders cadeau te doen. Liever een ander kleurtje of een andere maat? Neem even contact op via het formulier voor

 • Decoratie schoentjes

  Decoratie schoentjes

  Deze kleine schattige schoentjes zijn heel leuk om ergens neer te zetten als decoratie. Met liefde gehaakt en 100% acryl. Ook leuk als cadeau voor iemand anders! Liever een ander kleurtje? Neem even contact op via het formulier voor meer informatie.

 • Newborn kadosetje

  Newborn kadosetje

  Dit superleuke newborn cadeauset bestaat uit een schattig paar schoentjes met bijpassend mutsje. Met liefde gehaakt en 100% acryl. Leuk als cadeau of voor uw eigen schoonheid! Liever een ander kleurtje of een grotere maat? Neem even contact op via het formulier voor meer informatie.

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Email *

Website