|  | 

Esther

Esther

estherHey!

Wat leuk dat je even op onze site kijkt. Ik ben Esther, de oudste dochter van Willy, Moeder van Deborah en ik heb 3 zusjes en 2 broertjes waarvan een aantal ook meedoen aan CreaQueens.

In ons gezin hebben we altijd veel creatieve dingen gemaakt. In de loop van de tijd is het idee ontstaan om onze talenten niet alleen voor onszelf te gebruiken maar ook te delen met anderen. Deze website is het begin. Je kunt hier producten kopen die wij maken en lezen over projecten waar we mee bezig zijn.

Niet elke CreaQueen is overal goed in, ieder heeft zijn eigen talenten en voorkeuren voor materiaal, werkwijze of techniek. Mijn voorkeur gaat op dit moment uit naar haken, chain mail, mixed media en houtbewerken.

Wil je graag wat meer weten over waar ik mee bezig ben? Via mijn naam kun je alle post vinden die ik de laatste tijd heb gemaakt.

Gerelateerde Posts

 • Byzantijnse Chainmail Sieraden

  Byzantijnse Chainmail Sieraden

  Deze sieraden set heeft een elegante maar toch wat robuuste uitstraling. Ze zijn gemaakt van blauw en zilver gekleurde aluminium ringetjes, volgens het Byzantijnse patroon. Prachtig om zelf te dragen, maar natuurlijk ook heel leuk om iemand anders cadeau te doen. Liever een ander kleurtje of een andere maat? Neem even contact op via het formulier voor

 • Decoratie schoentjes

  Decoratie schoentjes

  Deze kleine schattige schoentjes zijn heel leuk om ergens neer te zetten als decoratie. Met liefde gehaakt en 100% acryl. Ook leuk als cadeau voor iemand anders! Liever een ander kleurtje? Neem even contact op via het formulier voor meer informatie.

 • Newborn kadosetje

  Newborn kadosetje

  Dit superleuke newborn cadeauset bestaat uit een schattig paar schoentjes met bijpassend mutsje. Met liefde gehaakt en 100% acryl. Leuk als cadeau of voor uw eigen schoonheid! Liever een ander kleurtje of een grotere maat? Neem even contact op via het formulier voor meer informatie.

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Email *

Website